Despre noi

Fabrica de procesare a laptelui OBLAZA este situata in localitatea BARSANA din judetul MARAMURES, locul unde obiceiurile stravechi sunt pastrate mai bine ca oriunde, aerul curat, zona muntoasa prielnica pentru producerea celui mai natural  lapte, pasunile neatinse de ingrasaminte, tehnologia de ultima genaratie fac din produsele noastre sa fie cu adevarat sanatoase, pure si naturale, fara conservanti si aditivi alimentari.

Unitatea are o capacitate de productie de 30.000 litri /zi, fiind dotata cu utilaje de ultima generatie achizitionate printr-un program sapard.De asemenea in unitate sunt implementate si certificate  sistemele ISO si  HACCP din anul 2007.

La ora actuala, reteaua de distributie a firmei OBLAZA, cuprinde judetele MARAMURES, SIBIU, BRASOV, BACAU, TIMIS, MEHEDINTI SI BUCURESTI, asigurata de mijloacele proprii de transport (4 autofrigorifice) pentru  ca, produsele sa ajunga  la destinatie in  timp necesar si in conditii de iginea.

Etape:

2002 - deschiderea primei fabrici de proceseare a laptelui, axata pe productia de branzeturi;

2005 - inceperea constructiei la noua fabrica de procesare a laptelui,printr-un program SAPARD;

2007 - obtinerea autorizatiei sanitar-veterinare cu numarul L 47;

2007 - inceperea productiei in noua fabrica pentru sortimentele: BRANZA TELEMEA, CASCAVAL, BRANZA TOPITA, BRANZA DE BURDUF;

2007 - implementarea si certificarea sistemelor ISO si HACCP;

2007 - achizitionarea unui soft pentru monitorizarea punctelor termice din fabrica;

2009 - achizitionarea unei moderne linii de imbuteliere a laptelui la pet si a unei lunii pentru laptele la pahar;

2009 - deschiderea sectiei de produse proaspete si inceperea productiei pentru sortimentele: SANA, IAURT, LAPTE BATUT;

2010 - recertificarea sistemelor ISO, HACCP;